Ontdek Event Creators

Met meer dan 40 jaar ervaring is Event Creators toegewijd aan het ondersteunen van bedrijven bij het bereiken van hun doelen door evenementen te organiseren. In samenwerking met 'het Buitengoed' hebben we een partnerschap opgezet dat gericht is op het bevorderen van gezondheid op organisatorisch niveau.

Event Creator presentator
Event Creators oranje shirts

Bij Event Creators begrijpen we het cruciale belang van gezondheid en welzijn in de moderne bedrijfswereld. Vanwege de strakke deadlines in onze branche ervaren we gezonde stress bij het organiseren van elk evenement. Dankzij onze samenwerking met het Buitengoed zijn we in staat om deze stress dagelijks gezond te houden, en daardoor realiseren we ons hoe belangrijk Buitengoed is. Door de kennis van het Buitengoed en onze expertise in planning, logistiek, creativiteit en het behalen van doelen, samen te brengen, zijn we in staat om de gezondheidsdoelstellingen van bedrijven te bereiken. Zoals we onder andere hebben gedaan voor Reinten Infra.

‘’Bekijk de case Vitaliteit in de praktijk van Reinten Infra hoe wij samen mochten werken aan hun positieve bedrijfscultuur’’

Lees de case 

Kortom, Event Creators levert zijn bijdrage aan het Buitengoed door evenementen te organiseren die helpen met de gezondheidsdoelstellingen van bedrijven. Enkele van onze mogelijkheden zijn:

  • Organisatie sportdagen en vitaliteit events.

  • Organisatie kennisevents en congressen op het gebied van gezondheid.

  • Toegang tot onze speciaal ontwikkelde app, de Vitaliteits Challenge. Hiermee zetten we medewerkers op een competitieve manier aan tot bewustwording van hun levensstijl en stimuleren we hen om in beweging te komen.

We zijn er namelijk van overtuigd dat onze diensten niet alleen vermakelijk zijn, maar ook het buitengoed verwezenlijken.

Events creators ananas
Event Creator bouwvakkertjes

Ben je nog niet volledig overtuigd van wat wij te bieden hebben? Aarzel dan niet om contact op te nemen  met één van onze adviseurs, of download de informatieve brochure voor meer informatie.


Contact opnemen

Brochure downloaden