Vitaliteitsprogramma’s

Met alle vitaliteitsexperts onder één dak, is Buitengoed de plek voor jullie vitaliteitsprogramma. Er staan 3 standaardprogramma’s voor jullie klaar: Dagvitaal, Ochtedvitaal en Middagvitaal. We kunnen ook een op maat gemaakt vitaliteitsprogramma voor jullie samenstellen, zodat dit helemaal aansluit bij jullie wensen en doelen.

Dag vitaal

Ontdek de kracht van een vitaliteitsdag bij Buitengoed en ga samen met onze experts aan de slag op deze unieke locatie. Een dag vol inspiratie, uitdagende & energieke workshops en voedzame eetmomenten in de gezellige foodbar. Wat dacht je van de workshop Gedragsverandering, Grenzen kennen en verleggen of Versterk Jezelf? Of de workshop creëer jullie eigen liveshow in de TV-studio van MADtv, waar creativiteit en gezondheid samensmelten? Aan het einde van de dag verlaten jullie Buitengoed vol energie, nieuwe inzichten en inspiratie.

Prijs: € 159,50
Duur: 9 uur
Ontvangst met koffie, thee en een vitale lekkernij. Kick-start: Inspirerende lezing van ca. 30 minuten over een onderwerp naar keuze, bijvoorbeeld positieve gezondheid of gezonde voeding.
Vergaderarrangement van 2,5 uur incl. lunch, workshopprogramma en vitale borrel

fysieke-en-mentale-zorg-van-de-toekomst-concept
DSCF7567

Ochtend vitaal

Start je dag sterk bij Buitengoed en ga samen met onze experts aan de slag op deze unieke locatie. Een energiek ochtendprogramma gevuld met inspiratie, workshops en een voedzame lunch in de gezellige foodbar.

Inclusief:
Duur: 5 uur
Prijs: € 97,50
Ontvangst met koffie, thee en een vitale lekkernij.
Kick-start: Inspirerende lezing van ca. 30 minuten over een onderwerp naar keuze, bijvoorbeeld positieve gezondheid of gezonde voeding.
Workshopprogramma, inclusief 2 workshops van ca. 1,5 uur bij onze experts. Check de workshops voor de mogelijkheden.
Vitale lunch

Middag vitaal

Een middag waar beweging en inspiratie samenkomen. Start met een voedzame lunch en inspirerende lezing in onze gezellige foodbar. Kom in beweging en ga aan de slag met onze vitaliteitsexperts. Sluit de middag af met een hapje en drankje in de foodbar en keer opgeladen en vol energie huiswaarts.

Inclusief:
Duur: 5 uur
Prijs: € 99,50
Ontvangst met een vitale lunch, inclusief koffie en thee.
Kick-start: Lezing van ca. 30 minuten over een onderwerp naar keuze, bijvoorbeeld positieve gezondheid of gezonde voeding.
Workshopprogramma, inclusief 2 workshops van ca. 1,5 uur bij onze experts. Check de workshops voor de mogelijkheden.
Vitale borrel inclusief een hapje en drankje.

DSC03824