PERSONAL TRAINING

Op zoek naar een transformatie in jouw fysieke en mentale welzijn? HELD is dé plek waar jouw gezondheids- en fitnessdoelen werkelijkheid worden. Wij bieden een unieke combinatie van privacy, persoonlijke aandacht, en maatwerk trainingen die passen bij jouw unieke levensstijl.

Resultaten die je voelt en ziet

Bij HELD geloven we in de kracht van 'meten is weten'. Daarom monitoren we je vooruitgang zorgvuldig, zodat je elke stap richting je doel kunt vieren.

Coaching op maat

Onze trainers staan bekend om hun onverdeelde aandacht en expertise. Met persoonlijke coaching en advies ben je nooit alleen op je reis naar een betere jij.

Wederzijds commitment

Passie en energie zijn wat we in onze leden stoppen, en we vragen om jouw volledige toewijding. Samen stellen we ambitieuze, maar haalbare doelen.

Mentale veerkracht

Een verandering in levensstijl begint in het hoofd. Onze mental coaching ondersteunt je in het ontwikkelen van een mindset voor succes en duurzame resultaten.

Voedingsadvies voor een gezond leven

We bieden niet alleen trainingen aan, maar ook ondersteuning op het gebied van voeding. Een gezond lichaam begint immers met wat je eet.

Buiten trainen

Ervaar de verfrissende energie van buiten trainen in onze prachtige tuin. Deze sessies geven onze leden een extra boost.

Voor vitale bedrijven

HELD is er ook voor bedrijven die gezondheid en welzijn van medewerkers serieus nemen. Wij bieden teamtrainingen en workshops aan om ziekteverzuim te verminderen en welzijn te bevorderen.

Sluit je aan bij de vele 'Helden' van HELD en ervaar zelf de impact van personal training op je leven. Kom langs voor een gezondheidscheck en laat ons een trainingsplan opstellen dat bij jou past. Jouw reis naar een beter, sterker en gezonder leven begint hier!